Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zodiile care te conving să faci orice
WhatsApp
Există unele semne zodiacale care sunt atât de persuasive, încât te pot convinge să faci orice. Mai mult, îți vei da seama că ai fost influențat după mult timp.

Iată care sunt cele mai convingătoare zodii:

Berbec

Sunt persoane care nu acceptă niciun refuz, așa că ar fi bine să te ferești de furia lor atunci când primesc „nu" drept răspuns.

Leu

Ca să te convingă să îi faci pe plac, se va comporta ca un copil râzgâiat până când vei ceda și va obține ceea ce își dorește. Dacă ești partenerului unui Leu, îl poți domoli oferindu-i foarte multă afecțiune.

Pești

Te va face să te simți foarte vinovat că l-ai refuzat, iar acest lucru poate deveni enervant.

Scorpion

Cum ai putea să te împotrivești dorințelor Scorpionilor, având în vedere modul în care aceștia pun problema? Va face pe oricine să le cadă în capcană. Știu să se poarte impecabil, încât nici nu te-ai gândi care sunt adevăratele lor motive.

Gemeni

Nu dezamăgiți niciodată un nativ din zodia Gemeni! O să vă simțiți groaznic. O să vedeți cum i se umezesc ochii, chiar dacă spune că vă înțelege decizia. Dar, dacă acceptați să le faceți pe plac, vă vor recompensa cu cel mai luminos și mai frumos zâmbet.

Săgetător

Metoda specifică femeii Săgetător este să te convingă că, făcându-i pe plac, te vei distra de minune. Indiferent că e vorba despre a merge cu ea într-o vacanță sau la o piesă de teatru, te va convinge că o să te simți minunat.

Balanță

Când vine vorba despre a lua o decizie, Balanțele întâmplină dificultăți deoarece sunt firi foarte nehotărâte. Așa că dacă reușește să se decidă că vrea ceva, ar fi bine să îi faci pe plac, scrie elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel