Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zodii care nu pot rezista în relaţii de lungă durată
WhatsApp
Unele zodii nu pot rezista în relaţii de lungă durată.

BERBEC

Pentru ca au în sânge adrenalina, nativii din zodia Berbec întâmpină greutăți atunci când sunt nevoiți să stea prea mult timp într-un loc. Berbecii urăsc monotonia, de aceea riscă să rămână singuri. Nu se pot mulțumi niciodată cu ceea ce au și se plictisesc destul de repede. Dacă se căsătoresc au nevoie de multe schimbări pentru a ține flacăra aprinsă în permanență.

SĂGETĂTOR

Există două motive pentru care nativii Săgetator sunt mai puţin dispuşi să mențină o relație de lungă durată: iubesc libertatea şi nu pot sta alături de oameni care au nevoie de iubirea şi atenţia lor. Acest lucru nu înseamnă că sunt incapabili să iubească, ci ca au o anumită dificultate, cand o relaţie nu funcţionează după propriile reguli. Este semnul zodiacal care se implică cel mai greu într-o relaţie serioasă.

[citeste si]

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt o zodie independentă, de aceea sunt în căutarea unui partener care să nu le îngrădească libertatea. Aceștia nu sunt împotriva mariajului, dar nu prea îi văd rostul. Pentru a fi fericit în cuplu, un Vărsător trebuie să perceapă o relație drept un drum spre libertate, potrivit elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel