Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zodiac chinezesc. Cele mai norocoase două semne în anul 2021, anul Bivolului de Metal
WhatsApp
Anul bivolului poate fi dificil și provocator pentru bivol, cal, oaie și câine, în schimb, aceste două semne zodiacale se vor bucura de cele mai prospere și norocoase momente pe parcursul acestui an. Este vorba despre Tigru şi Iepure.
Horoscop Chinezesc 2021

Dacă doriţi să primiţi zilnic horoscopul ŞtiriDiaspora.ro, sunteţi invitat să faceţi parte din comunitatea noastră pe Whatsapp:  https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

Aflaţi care sunt lunile norocoase pentru Tigru şi Iepure.

Tigru (Născut în 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) 

Spre deosebire de cei născuți în Anul bivolului, tigrul este cel mai norocos dintre toate cele 12 animale zodiacale din acest an. Vor întâlni o mulțime de oameni care îi vor ajuta să-și realizeze planurile. Tigrii ar trebui să profite de elan și să exploreze diferite posibilități. Va fi un moment bun pentru a începe o afacere.

Citeşte şi: Horoscop 2021. Care este luna ta norocoasă în acest an, în funcţie de zodie

Și ei au noroc în dragoste anul acesta. Pentru cei care caută o relație, profitați de oportunități și bucurați-vă de numeroasele întâlniri romantice plăcute.

Lărgirea cercului lor social nu numai că le aduce recompense neașteptate, ci și crește norocul general în acest an.

Tigrii trebuie să nu fie aroganți și avizați, deoarece a avea noroc nu înseamnă neapărat că toate acțiunile lor sunt fără consecințe. Pentru cei care frecventează evenimente sociale, încercați să nu mâncați în exces, altfel riscați să suferiți de boli cardiovasculare.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

În 2021, carierele și performanțele financiare ale Tigrilor vor fi relativ plate. Norocul emoțional este bun, iar persoanele singure vor avea mari șanse să stabilească o relaţie sau se pot căsători. În ceea ce privește sănătatea, tigrii ar trebui să fie atenți la micile afecțiuni fizice, acordând atenție pentru îngrijirea sănătății în timp util.

Cele mai norocoase luni pentru Tigru:

Februarie (13 martie - 11 aprilie 2021 în calendarul lunar)

În luna a doua, lucrurile pentru Tigru se desfășoară foarte ușor și pot dezvolta noi proiecte și se pot conecta cu zone noi.

În mod inevitabil, se confruntă cu unele probleme, dar datorită abilității de învățare a tigrilor și a relațiilor interpersonale puternice, chiar dacă există probleme, pot găsi o soluție foarte bună. În această lună intensitatea muncii este puțin mare, așa că trebuie să lucreze ore suplimentare și să acorde atenție corpului.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc. Predicţii martie 2021 pentru toate semnele zodiacale

August (7 septembrie - 5 octombrie 2021 în calendarul lunar)

În luna a 8-a, potențialul carierei oamenilor Tigru va crește la un nou nivel. Lucrurile pentru care au făcut planuri mult timp sunt acum realizabile cu ajutorul oamenilor din viaţa lor, astfel încât munca din această lună ar trebui să fie foarte ocupată. Banii ar putea fi o problemă, dar poate fi rezolvată prin relații puternice.

Octombrie (5 noiembrie - 3 decembrie 2021 în calendarul lunar)

În a zecea lună, averile oamenilor Tigru sunt relativ puternice și majoritatea acestor oportunități sunt dezvoltate din propriile interese și hobby-uri. Este posibil să obțineți o rambursare semnificativă.

Tigru 2021: Predicții pentru dragoste, bani și finanțe și sănătate

Predicția norocului pentru Tigru în 2021 va fi grozavă în general. Luna octombrie este cea mai norocoasă a anului, întrucât averea generală este destul de bună, în timp ce tigrii se pot simți frustrați în viață și muncesc în luna februarie. Oamenii Tigru pot acorda mai multă atenție relației lor de dragoste și familiei, mai ales în aprilie, mai și septembrie.

În prima jumătate a anului, este important ca oamenii Tigru să se îngrijească și să mențină o atitudine pozitivă față de viață. Norocul general al tigrului va fi îmbunătățit în a doua jumătate a anului.

Iepure (Născut în 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) 

Anul bivolului este bun pentru cei născuți sub semnul Iepurelui (Pisica din zodiacul vietnamez). Plin de pozitivitate și optimism, acesta este un an bun pentru ei să își stabilească obiective și să meargă în direcții noi.

Cu toate acestea, spre deosebire de tigri, nu există mulți oameni care să îi ghideze pe iepuri și trebuie să se bazeze pe ei înșiși pentru a face lucrurile. La locul de muncă, efortul lor va fi recunoscut de superiorul lor și ar putea exista șanse de promovare.

Dragostea este, de asemenea, în aer pentru iepuri - dar aveți în vedere acest decalaj mare de vârstă. Sunt necesare răbdare și înțelegere reciprocă dacă doresc să stabilească o relație puternică.

Iepurele ar trebui să evite exercițiile fizice intense pentru a preveni rănirea membrelor.

Cele mai norocoase luni pentru iepure:

Martie (12 aprilie - 11 mai 2021 în calendarul lunar)

În a treia lună, norocul iepurelui va fi îmbunătățit semnificativ, iar dificultățile de muncă ar trebui depășite. În acest moment, vor exista oameni nobili la locul de muncă și, atunci când nativii Iepuri au cea mai mare nevoie de ajutor, aceştia vor apărea întotdeauna la timp.

Iepuri, este recomandat ca, în această perioadă de timp, să învățați mai mult.

Mai (10 iunie - 9 iulie 2021 în calendarul lunar)

În luna a 5-a, viața personală și cea de muncă a oamenilor Iepure vor fi ambele foarte pline. Planurile de lucru sunt foarte complete, fiecare va fi finalizat în timp util, cu o eficiență foarte mare.

În ceea ce privește latura emoțională, vor exista noi evoluții în această lună, în special pentru cei care au o relație de dragoste secretă, iar în această lună vor primi un răspuns de la cealaltă parte.

August (7 septembrie - 5 octombrie 2021 în calendarul lunar)

În luna a 8-a, Iepurii vor primi o serie de vești bune. În acest timp, iepurii se pot relaxa, găsi un loc unde să călătorească, pot calma starea de spirit și își pot regla mentalitatea.

Luna aceasta este o lună bună pentru iepurii căsătoriți și există șanse mari ca noii membri ai familiei să fie întâmpinați în această lună.

Septembrie (6 octombrie - 4 noiembrie 2021 în calendarul lunar)

Intrând în luna a 9-a, iepurii vor avea noroc financiar și vor exista o mulțime de oportunități la locul de muncă. Deși este adesea ocupat fără timp de odihnă, pentru iepurele zodiacal acesta este un lucru bun.

IEPURE 2021 Predicții pentru dragoste, bani și finanțe și sănătate

Horoscopul 2021 pentru semnul zodiacal Iepure prezice că 2021 aduce pentru nativi iepure pasiune, căldură, dragoste, bucurie de viață, precum și dorința de a crea și de a face ceea ce le place.

Toți acei nativi care sunt înregistrați sub semnul zodiacal, iepure sunt sfătuiți să rămână prudenți și să se ocupe foarte atent de problemele financiare, personale și legate de proprietate. Nu comiteți greșeala de a avea încredere în alții cu ușurință, altfel puteți avea probleme. Aveți grijă de sănătatea dvs.

CITEȘTE ȘI: Horoscop chinezesc 2021, săptămâna 22-28 februarie: Atenție la discuțiile cu părinții, „toate vorbele se pot întoarce împotriva ta“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel