Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zodiac Chinezesc 2021. Ce provocări și pericole aduce anul Bivolului Alb de metal celor născuți în zodia Șarpe
WhatsApp
Reprezentanții semnului Șarpe sunt prudenți, harnicii și își raportează dorințele la oportunitățile disponibile, spune zodiacul chinezesc. Anul Șobolanului nu le-a realizat așteptările, însă anul Bivolului reînnoiește entuziasmul celor din semnul șarpelui.  
semnul_sarpe_zodiac_chinezesc

Bivolul și Șarpele sunt două dintre animalele care se înțeleg și se completează perfect. Acest lucru va face ca anul 2021 să fie norocos pentru Șarpe, al șaselea animal din horoscopul chinez. Reprezentanții acestui semn, mai exact cei născuți în anii 1965, 1977, 1989, 2001 și 2013, vor avea ocazia de a-și îmbunătăți semnificativ starea financiară. 

Acest an le va aduce nativilor din semul Șarpe o perioadă de progres, determinare, rigoare, muncă. Va fi un an în care vor putea stabili și consolida relațiile cu familia și prietenii. Reprezentanții acestui semn sunt prudenți, muncitori, își conectează dorințele cu oportunitățile disponibile. Bivolul apreciază astfel de calități și va ajuta Șerpii, care sunt raționali. 

Astrologul argentinian Ludovica Squirru Dari a împărtășit predicțiile pentru această perioadă. Boiul - sau Bivolul - reprezintă ordinea, disciplina, efortul, munca și schimbările sistematice prin care va continua să treacă lumea, planeta.

Citeste si: Horoscop Chinezesc 2021: Ce oportunități și pericole aduce Anul Bivolului Alb de metal

 

Predicțiile anului 2021 pentru zodia Șarpe

 

Anul Șobolanului nu le-a îndeplinit așteptările, însă sosirea Bivolului reînnoiește entuziasmul Șerpilor. Acest animal este prietenul lor fidel, protector, un partener și un admirator. Anul va aduce nativilor din semnul Șarpe pace, armonie, multe planuri și oportunități pentru realizarea lor.

Acești nativi vor obține o stabilitate emoțională mai mare, vor stabili relații bune cu cei din jur, în special cu oamenii care vor veni din străinătate. Va fi un an pentru realizări, călătorii, acumulare de înțelepciune și experiență. Acest lucru le va aduce noi prieteni și discipoli, care îi vor susține și sprijini în proiectele sociale.

Mai mult, unor nativi din semnul Șarpelui, anul le va aduce copii și vor experimenta o fericire neobișnuită în acest an. De aceea, reprezentanții acestui semn, trebuie să-și reformuleze unele gânduri pentru a stabili legături mai sănătoase în relațiile sociale și cele de familie. Nativii Șarpe își vor putea îmbunătăți afacerile, doar dacă vor avea o viziune și inteligență emoționale.

 

Sfaturi pentru Șarpe în anul Bivolului Alb de metal

 

Nativii acestui semn trebuie să aibă grijă de sănătate, să facă yoga, tai-chi și sport. Dacă aveți ocazia să călătoriți, nu ezitați.  Ianuarie, februarie și martie sunt luni însă influențați de anul Șobolanului, așa că veți dori să stați mai mult singuri. În luna mai veți simți stări de anxietate, așa că ar trebui să fiți mai precauți și să cereți ajutor profesional.

 

Citeste si: Predicție grea pentru o ZODIE pentru tot anul 2021. E cel mai important mesaj

Lunile august, septembrie și octombrie sunt luni în care vă veți simți mai iubiți și dornici de cât mai multe realizări pe plan profesional. În lunile noiembrie și decembrie, vă veți urmărit de pericolul unor accidente, de aceea trebuie să fiți precauți. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel