Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zeci de români, spaimă cumplită într-un zbor care-i aducea din străinătate: Avionul a lovit un stol de păsări înainte de aterizare
WhatsApp
Pasagerii unui zbor pe ruta Hurghada - Cluj-Napoca au trecut prin momente de panică, joi, înainte de aterizare.
Foto ILUSTRATIV

Aeronava a lovit un stol de păsări, chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj. În ciudat problemelor întâmpinate, piloții au reușit să aterizeze ȋn condiţii de deplină siguranţă.

O echipă tehnică trebuit să efectueze verificări amănunţite ale aeronavei, ȋnainte ca aceasta să poată pleca mai departe.

Avionul urma să decoleze din nou către Hurghada. Pasagerii care trebuiau sa se îmbarce pentru a merge in Egipt au fost nevoiți să aștepte câteva ore în aeroport.

„Din pricina acestui eveniment, preconizăm o ȋntârziere de cca. 3h la decolararea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri. Pasagerii afectaţi de aceste ȋntârzieri au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport din partea colegilor noştri. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplăcut şi vă asigurăm de toată implicarea ȋntregii noastre echipe ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei”, au transmis reprezentanții companiei aeriene, potrivit Ziua de Cluj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel