Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Wizz Air anunță două noi curse din România spre Catania și Creta
WhatsApp
Aeroportul Internațional Cluj-Napoca a anunțat vineri lansarea a două noi destinații, spre Catania (Sicilia, Italia) și Creta (Chania, Grecia).
130 de pasageri, blocați în aeroport de o problemă tehnică. Cursa WizzAir Suceava-Dortmund, întârziere la decolare de circa șapte ore

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj, cele două rute vor fi operate de compania Wizz Air.

„Dacă în trecut, pasagerii noştri au mai avut ocazia să călătorească spre Creta Chania, noua destinaţie, Catania – Sicilia, va fi operată în premieră de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj și reprezintă a 6-a destinație din Italia spre care va zbura Wizz Air din Cluj-Napoca, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari”, se arată în comunicat.

De asemenea, reprezentanții Aeroportului precizează că Creta reprezintă a 3-a destinație grecească, după Zakynthos şi Mykonos, propusă spre operare de Wizz Air în sezonul de vară 2021.

Cele două noi destinații vor fi operate începând din prima jumătate a lunii iunie 2021.

Conform reprezentanților aeroportului, Wizz Air operează anul acesta de la Cluj-Napoca zboruri spre aproximativ 38 de destinaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel