Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vrei o căsnicie fericită? Ce să nu faci niciodată cu verighetele? Aduce ghinion 
WhatsApp
Verigheta este nu doar simbolul căsătoriei, dar și al iubirii și al încrederii, al fidelității celor doi soți. Numeroase tradiții și superstiții ne învață să ce facem cu verigheta, dar mai ales ce să nu faci cu această bijuterie specială, ca să nu atragem ghinionul în familie.
verighete

După ce au fost sfințite de preot la cununia religioasă, verighetele nu mai trebuie date jos niciodată. Toate acestea pentru a asigura o căsnicie fericită și îndelungată.  Chiar dacă se mai întâmplă să fie date jos, fie din cauza unor răni, pentru că se rup sau nu se mai potrivesc degetelor, ar fi bine ca ele să fie din nou binecuvântate și sfințite de un preot.

Iată ce nu trebuie făcut cu verigheta: nu trebuie scăpată din mână, nu trebuie aruncată, nu trebuie împrumutată, nu trebuie pierdută. Aceasta are, ca o parte din tine, energia ta cu ea, și nu este bine ca altcineva să o poată atinge pentru ca tu să primești diverse energii diferite.

Ai grijă să nu pierzi verigheta. Se crede că pierderea ei anunță divorțul sau pierderea iubirii și o căsnicie nefericită. De aceea, este bine ca verigheta să fie comandată pe mărimea degetului tău ca să nu îți scape niciodată din neatenție. Înainte de căsătorie, nu e bine nici să îți cumperi singură verighetele. Au fost cazuri în care, chiar dacă nu aveau o relație stabilă, tinerele au cumpărat verighete în speranța că vor grăbi căsnicia. E bine să alegi verighetele doar împreună cu viitorul soț, pentru ca relația voastră să aibă parte de o soartă fericită.

Verighetele sfințite pot ajuta în anumite ritualuri pentru păstrarea dragostei și pentru sănătate. Dacă soțul tău a încetat să mai poarte inelul de cununie, leagă cele două verighete cu un fir de mătase și scufundă-le într-un vas cu apă, împreună cu busuioc sfințit. Dacă apa se tulbură, căsătoria voastră va fu supusă la multe încercări. Dacă apa rămâne limpede, vă veți împăca și veți rămâne împreună, indiferent de obstacolele pe care le întâlniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel