Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vrăjitoarele românce, magie neagră pentru politicieni corupţi. "Vom arunca o substanţă pe Guvern"
WhatsApp
Vrăjitoarele din România apar din nou în atenţia presei internaţionale, cu pregătirile intense pe care le fac înaintea alegerilor europarlamentare. Într-un documentar al  euronews.com , acestea au arătat câteva ritualuri prin care se asigură că vor ajunge în Parlamentul European doar candidaţii potriviţi.

Mihaela Minca, una dintre vrăjitoarele intervievate de Euronews, a descris paşii pe care trebuie să îi respecte în timpul ritualului:

"Avem o apă foarte puternică pentru a o avea gata până pe data de 25 mai, ca să meargă fiicele mele să o arunce asupra Guvernului Rmâniei. Această apă descântată va lumina şi va limpezi mintea politicienilor pentru a lua decizii bune pentru poporul României. Ritualul nostru a fost făcut la miezul nopţii, la răsăritul soarelui şi la apus. Eu, împreună cu fiicele mele am folosit animale, am folosit lumânări, am folosit flori şi alte descântece, care sunt secrete, ştiute doar de noi, ca să avem rezultate în munca noastră care am început-o la data de 9 martie", a spus vrăjitoarea pentru Euronews.

 

Magie neagră pentru politicieni corupţi

 

Deşi Mihaela Minca face de obicei vrăji pentru dragoste sau bani, în ultima perioadă s-a preocupat de problemele României. Aceasta s-a alăturat unei reţele de vrăjitoare din întreaga lume, cu care a pus un blestem asupra politicienilor corupţi.

"Am făcut două ritualuri speciale. Am făcut un ritual de magie albă, pentru a le lumina mintea, pentru a le lumina puterea de a lupta în România pentru popor, să facă lucruri bune. Şi am făcut un ritual de magie neagră, pentru politicienii care nu se ţin de cuvânt să ofere poporului român un trai mai bun, să aibă probleme. Cei care au de gând să facă rău românilor, să fure, să ducă România la sărăcie, să se ducă la puşcărie sua sp aibă probleme de sănătate. Dar noi vom lucra pentru bine. Magia neagră îi va afecta pe cei care nu vor să facă bine pentru poporul român", a mai spus Mihaela Minca.

Citeşte şi: Reuters: Vrăjitoare din România, pe internet. "Vrăji pentru dragoste, bani sau ANTICORUPŢIE"

Vrăjitoria este o practică veche ţara din Europa de Est, scrie Euronews. Din 2015, vrăjitoria în România este impozitată, obligându-le pe vrăjitoare sau ghicitoare să plătească taxe la stat. De asemenea, trebuie să aibă şi o autorizaţie pentru a practica meseria.

Minca şi fiicele ei folosesc internetul pentru a lua legătura cu clienţi din alte ţări. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel