Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vot Diaspora. Dăncilă: "Alianţa PSD-ALDE merge pe două posibilităţi"
WhatsApp
Viorica Dăncilă a făcut declaraţii în urma unei întruniri a liderilor coaliţiei PSD-ALDE. Premierul a dezvăluit că s-a vorbit depsre înfiinţarea unei comisii de anchetă în urma unor suspiciuni de fraudă la alegerile europarlamentare şi au discutat despre soluţii pentru cetăţenii din diaspora, la următoarele runde de alegeri.

"Au fost discuții privind înfiinţarea unei comisii pentru fraudele la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26. Au apărut foarte multe sesizări în spaţiul public şi considerăm că este necesară o comisie la nivel de Parlament care să analizeze aceste sesizări, pentru că avem o datorie faţă de populaţiie pentru aflarea adevărului", a declarat Viorica Dăncilă, în Parlament.

Citeşte şi: Ştefănescu, ŞOCAT de colegii săi: "M-a surprins lipsa lor de caracter. PSD, într-o situaţie GRAVĂ"

Liderii coaliţiei PSD-ALDE ar fi vorbit şi despre cum vor fi organizate alegerile viitoare pentru cetăţenii români din străinătate. 

Citeşte şi: Şedinţă PSD, la Neptun. Stenograme INCENDIARE. Oprişan, către Ciolacu: "Hayssam, nu mai vorbi!"

"Al doilea subiect este cel legat de referendum. S-a înfiinţat o comisie la nivelul Parlamentului unde căutăm soluţii astfel încât, votul din diasporă să fie un vot al tuturor cetăţenilor, alegeri la care să participe toţi cetăţenii din diaspora şi aici alianţa PSD-ALDE merge pe două posibilităţi: una, votul anticipat prelungit şi votul prin corespondenţă, prelungirea votului de la parlamentare prin corespondenţă şi pentru alegerile prezidenţiale", a mai spus premierul.

Citeşte şi: Dăncilă, despre rezultatul alegerilor europarlamentare: "Poate a greşit Dragnea, dar noi unde am fost?"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel