Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă, în DIRECT la Denise Rifai: "Nu îmi este TEAMĂ! Avem RĂZBOINICII noştri"
Viorica Dăncilă a intrat, în direct, în emisiunea lui Denise Rifai, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale.

Aceasta a fost invitată la cadru de corescpondentul Realitatea PLUS, trimis la sediul PSD.

Întrebată dacă îi este teamă de Marcel Ciolacu, Viorica Dăncilă a răspuns:

"Nu îmi este teamă de nimeni! Doar de Dumnezeu".

Cât despre membri care îi cer din PSD, Viorica Dăncilă a oferit un răspuns ferm:

"Am să le spun că eu nu cedez presiunilor şi că modul lor de a proceda este incorect. Dacă vrem rezultate bune, strategii mai bune, trebuie să facem analize. E uşor să găsim un vinovat. Viorica Dănciă nu îşi depune mandatul. Se convoacă Congres şi vedem la Congres. Acest lucru îl vom hotărî în CEx".

Cât despre rezultat, candidatul PSD a avut un mesaj rezervat când a fost întrebată dacă este mulţumită de scorul obţinut.

"Nu ştiu, poate se putea mai mult. S-a pierdut în anumite judeţe. Trebuei să vedem de ce. Nu vreau să cer demisii aşa cum fac alţii.

Dacă schimbăm o persoană cu alta, trebuie să vedem cu ce ajuă acest lucru partidul şi electoratul. Ştiu că avem şi noi războinicii noştri, dar orice războinic trebuie să accepte statutul. cred că orice scandal care apare acum nu face bine PSD. Trebuie acum să nu iasă în public cu declaraţii care ar putea fi plătite de PSD", a mai spus Viorica Dăncilă.

La finalul itnerviului, aceasta a promis că va participa la emisiuni în perioada următoare unde va vorbi mai mult despre această campanie, pentru că, spune ea, "a fost o perioadă foarte grea.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?