Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violeta Alexandru vrea să restructureze Inspecția Muncii: „Decizia mea este radicală. Vor fi schimbări!”
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anunțat, vineri, că își dorește reorganizarea Inspecției Muncii. Actualmente se pregătește o nouă lege care urmează să fie votată în Parlament, a precizat ministrul de resort.
violeta_alexandru

„Decizia mea este radicală. Efectiv procedez la regândirea unei noi legi. Activitatea Inspecției Muncii se bazează pe o lege care a fost votată în Parlament, deci tot în Parlament se vor întâmpla și modificările.

Va fi un obiectiv prioritar al Partidului Național Liberal în noul Parlament, de a promova și de a dezbate o nouă lege a inspecției muncii, care va duce, bineînțeles la o imediată măsură după ce noua lege ar urma adoptată, la o evaluare a actualilor directori, respectiv a încetării relațiilor de muncă și a angajării unor altor persoane, care ar au competența necesară să desfășoare activități de control eficiente”, a spus Violeta Alexandru.

„Deci da, vor fi schimbări care vor fi generate de noua lege. Adoptarea unei noi legi înseamnă cumva a o lua de la zero în organizarea acestei instituții, ceea ce înseamnă noi angajați”, a mai precizat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, citează Realitatea PLUS.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 24 oct 2020, 10:11
Apa de gură care te-ar scăpa de coronavirus