Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violeta Alexandru, mesaj pentru Gabriela Firea: Puteați face greva FOAMEI
WhatsApp
Este război de la distanță între ministrul Muncii Violeta Alexandru și primarul Capitalei, Gabriela Firea. Cele două se atacă reciproc. În această seară Violeta Alexandru i-a transmis un mesaj foarte dur Gabrielei Firea.  

"G. Firea - PSD dă semne clare că a intrat în panica pierderii alegerilor. În loc să muncească, lansează de 10 ori pe zi atacuri disperate și lipsite de cel mai elementar bun simț. Stau de dimineață până seara târziu la serviciu și îmi pun toată priceperea si energia în slujba cetățenilor, fie ei copii, tineri, adulți sau pensionari. O fac pentru că așa văd eu lucrurile. Făcute cu responsabilitate și datorie. În nici 3 luni am făcut cât nu au făcut oamenii PSD în ani. Sunt oameni care, dacă nu ar avea funcții la stat, nu s-ar descurca să facă altceva în viață.

Românii nu au nevoie de mila nimănui, G. Firea! Nu înțelegeți nimic din ceea ce așteaptă românii! Dar sigur că puteați face chiar dvs. greva foamei. Când ați semnat pentru reducerea suplimentului pentru persoanele cu handicap, un angajament pe care l-ați luat trecând hotărârea de alocare a banilor pentru aceste persoane prin Consiliul General.

Românii au nevoie de demnitari și de aleși care să lucreze pentru ei cu responsabilitate, onoare și pricepere.

Vin alegerile, G. Firea! Vom vedea cine și unde se va muta," este mesajul Violetei Alexandru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel