Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violator ROMÂN în serie, condamnat în Anglia: A abuzat o tânără imediat după ce a ajuns în UK
Un violator în serie din România a atacat o femeie la doar o săptămână după ce a aterizat în Marea Britanie.

Este vorba despre Mihai Roban, în vârstă de 47 de ani. Sky News transmite că el mai avea două condamnări pentru viol în România, înainte să ajungă în Marea Britanie, la începutul acestui an. La doar o săptămână după ce a aterizat pe pământ britanic, în 20 ianuarie, el a atacat o tânără de 28 de ani, care ieșise dintr-un bar și se îndrepta spre casă. Atacul a avut loc în nordul Londrei, în Finchley. 

Astăzi, bărbatul a fost condamnat la 7 ani și opt luni de închisoare și va fi înregistrat pe viață în registrul infractorilor sexuali. Conform informațiilor din Anglia, bărbatul de 47 de ani a forțat-o pe tânăra de 28 de ani în spatele unei toalete publice. Strigătele fetei au alertat un trecător, care a intervenit. 

Sergentul detectiv Michael Daly a punctat că ”Roban era de doar o săptămână în Anglia când a avut loc atacul. Când am efectuat ancheta cu poliția din țara sa natală, din România, am descoperit că mai avea două condamnări precedente pentru viol și închisoarea este cel mai bun loc pentru el”, titrează DC News. Conform anchetatorilor britanici, bărbatul și-a susținut nevinovăția până cu o săptămână înainte de începerea procesului. 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 22 oct 2020, 12:11
Apa de gură care te-ar scăpa de coronavirus
DefenseRomania.ro | 22 oct 2020, 14:09
Avioanele de război ale Spaniei vin să apere România