Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta, sfat pentru Ludovic Orban: „La fel trebuie să procedeze și acum!”
WhatsApp
La scurt timp după ce Ludovic Orban a fost desemnat premier de preşedintele Iohannis, Victor Ponta, liderul Pro România, i-a dat un sfat de strategie: aşa cum a procedat spunând că nu depune moţiunea de cenzură până nu obţine cel puţin 233 de semnături de la parlamentari.

„Un sfat de strategie pentru Premierul desemnat Ludovic Orban : asa cum a procedat spunand ca nu depune motiunea de cenzura pana nu obtine cel putin 233 de semnaturi de la parlamentari- exact la fel trebuie sa procedeze si acum !

Sa inceapa discutiile cu Grupurile Parlamentare si cu parlamentarii dispusi sa voteze pentru Guvernul sau - daca procedeaza diferit acum va avea un insucces garantat ! Si cred ca Romania are nevoie de un guvern stabil , predictibil si profesionist - cat mai repede!

Noi - cei de la ProRomania - am demonstrat deja si la motiunea de cenzura ca atunci cand spune DA este DA / cand spunem NU este NU / o sa votam doar ceea ce consideram ca este bine pentru Romania, pentru votantii de centru stanga si pentru candidatul independent Mircea Diaconu!", a scris Victor Ponta de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel