Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viața lui Cosmin, o dramă: A dispărut în Anglia de 3 luni: „Orice mică veste ne poate calma sufletește“
WhatsApp
Cosmin Constantin Bologa, un român de 32 de ani originar din Sibiu, este dispărut în Marea Britanie, în orașul Oxford, din 19 martie. Rudele sale nu mai știu nimic de el și spun că de la Ambasada României în Anglia nu au primit foarte multe lămuriri.

Nepoata lui Cosmin, Eli, a contactat redacția Știri Diaspora în încercarea de a lua legătura cu unchiul ei sau cu oricine ar putea ști unde se află Cosmin. 

„De pe data de 19.03.2020 nu mai știm nimic de el. Am tot întrebat prieteni, cunoștințe despre el, dar... nimic. La telefon nu putem da de el, pe rețelele de socializare nimic...vă rugăm să ne ajutați cumva să știm ceva despre el! Dacă e bine sau orice mică veste ne poate calma sufletește! Ultima oară lucra la un restaurant, livra mai mult pizza, în orașul Oxford“ ne-a explicat tânăra.

Bologa Cosmin Constantin, născut la data de 15 mai 1988, originar din Sibiu. Rudele bărbatului spun că lucrează de  4 ani în Marea Britanie, în Oxford.  „Este unchiul meu, fratele cel mic al  mamei mele. Ei nu au părinți, sunt orfani de 22 de ani, Sunt 5 frați: 2 băieți și 3 fete. Au crescut singuri, fără părinți, la casa de copii. De 22 de ani singuri...“, povestește nepoata lui Cosmin.

„Noaptea nu avem somn în pat, ne gândim dacă e bine“

 

Tânăra spune că niciodată nu a trecut o săptămână fără să vorbească, dar acum, de 3 luni, parcă a intrat în pământ.

 „Vă rog să ne ajutați suntem foarte îngrijorați  pentru el... Su vorbeam zilnic cu unchiul meu! Este prea de tot de atât timp să nu știe nimeni nimic de el. Doamne ferește să nu fi fost omorât de cineva, că dacă era bine ne suna. El este firea aia mai blândă... Dacă nu ne putea suna 2 zile, a 3-a își cerea scuze pentru că era foarte obosit de la muncă... dar nu a depășit niciodată o săptămână să nu vorbim“, ne-a povestit tânăra.

Eli spune că familia sa a contactat Ambasada României în Marea Britanie, dar nu ar fi primit prea multe explicații.

„Nu știm nimic de el, prietenii nu îi știu nici atât. Am scris la Ambasada Română din Anglia, nu prea ne-au lămurit. Suntem disperați, credeți-mă! Noaptea nu avem somn în pat, ne gândim dacă e bine... dar dacă era bine ne anunța. Dacă era la închisoare ne  suna, după cum au spus, de la ambasadă... Dacă e, Doamne ferește, mort ,cine să ne sune?“, spune tânăra îngrijorată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Povestea Mea Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel