Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Val de critici la adresa lui Salvini, după ce a sunat la interfonul unui tunisian și l-a întrebat dacă face trafic de droguri
WhatsApp
Fostul ministru italian de Interne Matteo Salvini se confruntă cu un nou val de critici, după o nouă gafă marcă înregistrată. Înconjurat de mai multe camere de luat vederi, el a sunat la interfonul unui tunisian și l-a întrebat dacă face trafic de droguri.

Val de critici în Italia la adresa lui Matteo Salvini, președintele Ligii Nord. Fostul ministru de Interne italian a ieșit în evidență marți seară, în timpul unei călătorii la Bologna, unde face campanie pentru alegerile regionale de duminică. În timp ce era înconjurat de numeroase camere de luat vederi, politicianul a sunat la ușa unei familii de tunisieni pentru a întreba dacă vând droguri.

"Bună seara, localnicii ne-au spus un lucru neplăcut. Ni s-a spus că unele dintre drogurile vândute în cartier provin de la tine. Este adevărat sau fals?", a întrebat Salvini. "Cine este cel care face trafic de droguri, fiul sau tatăl?" a adăugat Salvini.

VIDEO

 

Odată publicată înregistrarea pe internet și în presa italiană, un val lung de critici l-a lovit pe Salvini. Primarul localității Bologna și reprezentanți ai Parlamentului din Tunisia au declarat că iau în calcul să-l declare pe politicianul italian "persona non grata". Această ieșire l-a înfuriat și pe ambasadorul tunisian la Roma, care a spus că este "consternat de conduita jenantă" a lui Matteo Salvini. Este o "provocare și o lipsă crasă de respect", a declarat ambasadorul Moez Sinaoui agenției AGI, care l-a întrebat despre atitudinea și cuvintele șefului Ligii (din extrema dreaptă).

Tunisianul este însurat cu o italiancă și au doi copii

 

Presa italiană, care scrie că în acel apartament locuiește un tunisian însurat cu o femeie italiancă și au împreună doi copii. Unul dintre ei, cel mai mare, a avut într-adevăr problema cu legea, fiind reținut pentru bătăi, dar niciodată pentru trafic de droguri. Doar că el nu mai locuiește acolo de peste doi ani jumate.

Fratele lui, Yassine, în vârstă de 17 ani, este un elev de liceu și fotbalist, iar tatăl lor lucrează pentru firma Bartolini, în timp ce mama este ieșită la pensie.

Familia a precizat că s-au adresat deja unui avocat pentru a-l da în judecată pe Salvini.

"Tatăl meu e foarte supărat. Eu nu fac așa ceva. Sunt un elev normal, mă duc la școală ca toți ceilalți. Salvini nu poate să se prezinte aici și să mă întrebe dacă vând droguri", a declarat tânărul de 17 ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel