Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Șofer român, tras pe dreapta de polițiști. Riscă să fie arestat pentru trafic de persoane
WhatsApp
Anchetatorii din regiunea Bács-Kiskun au reținut un șofer român, suspectat de trafic de persoane. Migranții ilegali pe care îi transporta au fost însoțiți înapoi la granița de securitate.
Ungara. Șofer român, tras pe dreapta de polițiști. Riscă să fie arestat pentru trafic de persoane

Patrulele Biroului de Poliție de Frontieră Kelebia au oprit,  în zona Balotaszállás, pe data de 27 iulie 2021, la ora la 6:20, o autoutilitară, cu numere de înmatriculare românești. n timpul inspecției, polițiștii au depistat 13 străini în cală, care nu au putut prezenta acte privind șederea lor legală în Ungaria.

Potrivit forțelor de ordine, șoferul român, în vârstă de 34 de ani, intenționa să ducă bărbații, cetățeni afgani și iranieni, în Europa de Vest prin Ungaria, relatează Police.hu.

Angajații Departamentului pentru Migrație din cadrul poliției regiunii Bács-Kiskun au deschis un dosar penal împotriva șoferului român, suspect de trafic de persoane. Românul a fost reținut și, după interogare, se face propunerea de arestare preventivă. Traficul de ființe umane se pedepsește, în Ungaria, cu o pedeapsă de până de privațiune de libertate de la unu până la cinci ani într-un caz standard și de cinci până la cincisprezece ani într-un caz camplicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel