Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Una dintre cele mai căutate ROMÂNCE din lume, prinsă de poliție în Marea Britanie
WhatsApp
Astăzi, 11 decembrie, în urma cooperării între Poliția Română și autoritățile judiciare din Marea Britanie, a fost depistată, pe raza orașului Manchester, o femeie de 43 de ani. Femeia făcea parte din categoria Most Wanted, informează Inspectoratul General al Poliției Române.

Este vorba despre Ildiko Enderle. 

În perioada 2003 – 2011, împreună cu 8 complici, aceasta a recrutat tinere (unele minore) și, sub promisiunea asigurării unui loc de muncă, cazare și masă în Germania, le-au transportat în Republica Cehă unde au fost obligate să se prostitueze.

Femeia era urmărită internațional din 2014, împotriva ei fiind emise 4 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de către Tribunalul Covasna (5 ani), Tribunalul Harghita (5 ani), Judecătoria Miercurea – Ciuc (2 ani și 6 luni) și Tribunalul Mureș (6 ani) pentru trafic de persoane, trafic de minori și constituire a unui grup organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni.

Din data de 18.10.2019 figura și pe site-ul EUROPOL (www.eumostwanted.eu), în contextul desfășurării campaniei de mediatizare a persoanelor urmărite ”Crime has no gender”, campanie derulată de EUROPOL în colaborare cu ENFAST (European Network of Fugitive Active Search Teams – Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților), prin care fiecare stat membru ENFAST a postat o femeie urmărită.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel