Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un vitezoman beat s-a răsturnat, după ce a lovit un gard şi un automobil parcat
WhatsApp
Un tânăr în vârstă de 30 de ani, a urcat beat la volan și a produs un accident violent, sâmbătă după-amiază, la intrarea în Bilca dinspre Vicov, județul Suceva. Autoturismul cu volan pe dreapta, scăpat de sub control pe fondul vitezei s-a zdrobit de gardul unei case, acroșând și o mașină parcată. În ciuda impactului foarte violent, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi.
Un vitezoman beat s-a răsturnat, după ce a lovit un gard şi un automobil parcat

Ionuț B, în vârstă de 30 de ani, din Frătăuții Noi, era în stare avansată de ebrietate. Etilotestul a indicat concentrația de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În mașina răsturnată, martorii au fotografiat sticle de alcool și lăzi de bere. Tânărul cumpărase cu puțin timp înainte de accident băutura, pregătindu-se să petreacă. Tânărul de 30 de ani a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți, pentru evaluare medicală și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Tânărul va răspunde penal pentru cel puțin o infracțiune –  conducere sub influența băuturilor alcoolice, scrie Monitorul de Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel