Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr român și-a cerut iubita în căsătorie în timp ce era „săltat“ de jandarmi
WhatsApp
Cerere în căsătorie inedită a unui tânăr român din la Năsăud. Bărbatul a solicitat și primit sprijinul jandarmilor pentru a își surprinde iubita într-un moment important din viața lor.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, pentru marele moment a fost pus la cale un întreg scenariu.

Astfel, conform scenariului, totul s-a desfășurat în timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud.

Pe terasă se aflau și cei doi protagoniști – Daniel și Ariana.

În momentul în care jandarmii l-au legitimat pe Daniel, acesta a devenit agitat, astfel că oamenii legii l-au percheziționat.

Asupra lui a fost descoperită o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar și în care se afla un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție.

Vrei să fii soția mea?, a întrebat Daniel cu emoție în glas. Da!, i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.

Daniel este cel care a pus la cale această surpriză pentru a o impresiona pe Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni, informează Ziar de Bistrița.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel