Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român „visător“ pe coasta SPANIEI: A dat cel puțin patru spargeri fără să „deranjeze“ somnul proprietarilor
WhatsApp
Un tânăr român de 20 de ani presupus autor al jafurilor din patru locuințe, călătorea de-a lungul coastei din regiunea Torremolinos. El este acuzat că dădea spargeri noaptea.

Un tânăr român de 20 de ani a fost încarcerat în Spania, prin ordin judecătoresc, după ce a fost arestat de Poliția Națională din Torremolinos. Tânărul este suspect în cazul a patru sfurturi din apartamente și unități hoteliere din oraș. El dădea loviturile noapte, în timp ce victimele sale dormeau.

Tânărul era specializat în furturi din locuințe noaptea, ceea ce în argoul poliției este cunoscut drept un autor „visător”. AStfel, el reușea să pună mâna pe obiecte de valoare, în principal bijuterii, bani în numerar și chiar vehicule, după cum a raportat Poliția printr-un comunicat.

Ancheta în cazul spargerilor a început la începutul lunii septembrie după ce a fost detectată o creștere a numărului de jafuri în locuințele din Torremolinos comise prin aceeași procedură.

Potrivit investigatorilor, tânărul de 20 de ani pătrundea în locuințele victimelor prin ușile sau ferestrele teraselor, „indiferent dacă erau sau nu locuite”.

Agenții au reușit să-l identifice pe presupusul autor al jafurilor, un cetățean român de 20 de ani, fără adresă cunoscută , care călătorea de-a lungul coastei pentru a comite astfel de fapte.

După arestarea sa, el a fost pus la dispoziția autorității judiciare, care a dispus încarcerarea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel