Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, protest la înălțime pentru că nu îl angajează nimeni: "Vreau să lucrez, nu mă bagă nimeni în seamă”
WhatsApp
Un bărbat de 44 de ani, din Prahova, s-a urcat, vineri, pe un stâlp, disperat că nu-și poate găsi un loc de muncă, deoarece are cazier. El a recunoscut că în trecut a comis nişte greşeli. De ani de zile, nimeni nu vrea să-l angajeze din cauza antecedentelor penale.
protest_la_inaltime

Sătul de atâtea refuzuri, prahoveanul s-a urcat, pe un releu de telefonie, la o înălțime de 30 de metri, în semn de protest. El şi-a motivat gestul că vrea să îşi reunească familia. Are cinci copii, toți în centre de plasament pe care vrea să îi aducă acasă, însă pentru asta are nevoie de serviciu şi apoi de o locuinţă stabilă.

Martorii, soţia şi poliţia venită la faţa locului au încercat să îl convingă să coboare, însă fără rezultat. Protestatarul a stat pe stâlp şase ore până când a venit presa. Ideea de a-şi spune povestea în faţa camerelor, în speranţa că va găsi o soluţie, l-a convins să coboare.

"Vreau să lucrez, nu mă bagă nimeni în seamă. Toată lumea spune: ai cazier. M-am supărat că m-am dus la domnul primar cu problema asta de ani de zile. Daţi-mi şi mie un teren, un lot, să îmi fac şi eu casă cu familia mea cu copiii mei”, a spus Marius Daniel Ioși pentru StirileProtv. Prahoveanul a fost amendat de polițiști pentru tulburarea liniştii publice.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel