Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, la volanul unui autoturism de lux, căutat de autoritățile române, oprit la frontieră. Bărbatul a rămas pieton
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca BMW,  model X4, care aparținea în drept unei firme de leasing din România și era căutat de polițiștii constănțeni.
Un roman, la volanul unui autoturism de lux, cautat de autoritatle romane, oprit la frontiera

În noaptea de 19.04.2021, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca BMW,  model X4, de culoare neagră, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta aparține în drept unei firme de leasing și se afla în atenția autorităților române, figurând în bazele de date, de la începutul acestei luni, ca bun căutat pentru confiscare.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Giurgiu, urmând a fi predat proprietarului de drept, iar la finalizarea cercetărilor urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel