Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român întors din străinătate a încercat să fugă înainte să fie plasat în carantină
WhatsApp
Un bărbat întors din străinătate şi aflat în drum spre un centru de carantină din Constanţa a încercat să fugă joi din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, sărind pe o fereastră din secţia UPU, situată la parterul imobilului, unde a fost adus după ce a invocat probleme de sănătate.
Foto ILUSTRATIV

"Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, după ce a invocat probleme de sănătate. A avut o atitudine recalcitrantă, violentă şi a încercat să părăsească unitatea medicală, fără acordul cadrelor medicale, forţând unul dintre geamurile de la parter, însă a fost prins înainte de a părăsi curtea unităţii medicale. Ulterior, a fost readus în cadrul UPU Alba Iulia, unde s-au continuat tratamentul şi investigaţiile. Nu a necesitat internare şi a părăsit spitalul cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba", a transmis, joi seara, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alexandra Mateş.

Potrivit acesteia, cel în cauză nu era suspect de COVID-19, conform definiţiei de caz, însă era o persoană care s-a întors din străinătate, fiind astfel obligată să respecte măsurile impuse de autorităţi.

Bărbatul a făcut parte dintr-un convoi întors din străinătate, se pare din Franţa, şi care urma să fie plasat într-un centru de carantină din Constanţa. Ajuns pe teritoriul judeţului Alba, el a invocat că nu se simte bine, fiind transportat astfel la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel