Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român i-a dat foc unei femei din Caraş Severin pentru o datorie de 1.000 de euro
WhatsApp
Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, au deschis dosar penal pentru tentativă de omor pe numele unui bărbat de 49 de ani care a aruncat cu benzină peste o femeie de 57 de ani şi i-a dat foc.  
Banda de hoți români, condamnată în Italia: Au fuart peste 100.000 de euro de pe cardurile bătrânilor / catuse

Victima a ajuns la spital. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în jurul orei 7.00, Politia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Verendin, comuna Luncaviţa, un bărbat a aruncat cu benzina peste o femeie în vârstă de 57 de ani si i-a dat foc.

"Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fata locului, stabilind faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 49 de ani din Verendin ar fi incendiat-o pe femeia de 57 de ani, pe o stradă din localitate, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la spital. Bărbatul de 49 de ani a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări şi dispunerea măsurilor legale care se impun", se arată în comunicat.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, au deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru tentativă de omor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel