Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român disperat își vinde toată averea pentru medicamentele soției: „Păsările și animăluțele ce le am în gospodarie“
WhatsApp
Un român disperat spune că are nevoie de 1500 de lei pentru a-și duce soția la recuperare, la o clinică din Timișoara. Pentru asta pune la bătaie toate averea sa: toate animăluțele și păsările din ogradă. Cere doar 1500 de lei pe ele, pentru ca spune că de această sumă ar nevoie ca să își trateze soția...

„Din cauza lipsei banilor de care am nevoie să-mi duc soția la recuperare la o clinică în Timișoara, am decis să pun la vânzare (dar numai toate la pachet, nu se vând la bucată), păsările și animăluțele ce le am în gospodărie, după cum urmează: 2 capre și 2 iezi de anul acesta, un ied si o ieduță, caprele dacă sunt hrănite bine dau 5-6 litri de lapte pe zi, 2 curcani mari și o curcă, 8 găini ouătoare și un cocoș, 4 gâște și un gâscan mari, 2 boboci de anul acesta, 4 găinușe americane și un cocoșel, 4 bibilici, două femele și 2 masculi și 10 puișori de două săptămâni, toate la pachet 1500 de lei, deși ele valorează mai mult, dar de banii aceștia am nevoie ptr. a duce sotia la recuperare. Telefon de contact:+40745/781.033“, așa sună anunțul lui Gheorghe Botgros postat pe Facebook în urmă cu câteva pe și devenit viral pe rețeaua de socializare.

Sute de oameni au comentat și s-au arătat interesați să îi sară în ajutor românului care își vinde toate sufletele din ogradă pentru tratamentul soției.

2. -imagine fara descriere- (gheorghe.jpg)

„Mana de la mana sa iasa omul din necaz si sa rămana cu animalutele in curte.. ca aia nu sunt bani de ii cere pentru vanzare.. dar cand esti disperat iti vine sa vinzi si cana cu care bei apa...“, este de Marere Nicoleta S.

„Treceti aici si un cont bancar....eu cred ca se mai gasesc in tara asta si oameni de bine care sa faca si o mica donatie....nu e o suma asa de mare ...si ramaneti cu animalutele pt ale gurii“, scrie un alt comentator.

„E nedrept să vă vindeți munca pentru o asemenea sumă! E nedreaptă suferința. Cred ca dacă măcar cei care am citit postarea din share-uri am dona cate puțin, pana mâine veți avea banii necesari! Multă sănătate!“ scrie Crisitna M.

3. -imagine fara descriere- (sotie.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Povestea Mea Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel