Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a vrut să-i vândă unui poliţist din Galaţi, îmbrăcat în civil, un ghiul de tablă
WhatsApp
Un român de 28 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să vândă unui poliţist, din Galaţi, îmbrăcat în civil, un ghiul de tabla, despre care a pretins ca este din aur de 18K. 
ghiul_tabla

Bărbatul se afla pe DN 24D, în apropiere de Băleni şi încerca să oprească maşini. Un şofer a tras pe dreapta. Fără să  cunoască adevărata identitate a persoanei din fata lui, i s-a adresat în limba engleză, spunându-i că este cetăţean turc şi că maşina sa a rămas fără combustibil şi ca nu mai are bani, scrie Viaţa Liberă.

"Persoana a înmânat inelul poliţistului, iar când aştepta suma cerută, agentul şi-a declinat calitatea, a somat persoana să nu părăsească zona şi i-a pus cătuşele. La scurt timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de poliţie. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul are 28 ani, este din oraşul Urlaţi, judeţul Prahova şi a fost susţinut la comiterea faptei de un alt bărbat, în vârstă de 26 ani, din aceeaşi localitate, acesta din urma asigurându-i protecţia", a explicat ag. şef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.  Escrocul şi complicele ls-au ales cu dosar penal pentru tentativa de înşelăciune şi complicitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel