Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a violat o fetiță de 8 ani și a amenințat-o că îi taie bunicii cu toporul
Un român, originar in Caraş Severin, aflat în prezent, în arest preventiv, este acuzat că a abuzat sexual de o fetiță de 8 ani. Pentru a păstra secretul, bărbatul a amenințat-o pe copilă că îi va omorî bunicii, tranșându-i cu toporul.

Românul, în vârstă de 48 de ani, este cercetat că și-ar fi abuzat sexual nepoata, pe când aceasta avea doar 8 ani. Fetița, care acum are 11 ani, ar fi fost salvată de o vecină, chiar în timp ce bărbatul încerca să abuzeze de ea pentru a doua oară. 

Fetiţa a fost audiată ân instanță şi a povestit că în urmă cu trei ani, în timp ce mergea cu unchiul său pe deal, după lemne şi cireşe, la un moment dat, acesta a tras-o de mâini, a pus-o la pământ, i-a ridicat fustiţa, i-a dat jos chioloţeii şi s-a urcat peste ea.  „A durut-o şi a început să plângă şi să ţipe, însă acesta i-a pus mâna la gură şi i-a spus că, dacă nu tace, o omoară pe «baba», bunica ei, cu toporul, motiv pentru care nu a spus la nimeni ce s-a întâmplat”, se arată într-un document al Tribunalului Caraş-Severin, citat de rolii.ro.

În luna iunie a anului trecut, la trei ani distanță, un vecin l-a surprins, pe bărbat în timp ce încerca să o violeze iarăsi pe fată în locuinţa comună. Potrivit declaraţiilor martorului, acesta a auzit ţipete din locuinţă, iar în momentul în care a intrat în cameră, l-a observat pe unchiul minorei dezbrăcat, peste copilă, cu organul genital scos. Bărbatul este acum ân arest preventiv, fiind cercetat pentru faptele comise.

[citeste si]


Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?