Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a murit, înghiţit de un mal de pământ, pe un șantier din Dâmbovița
WhatsApp
Un accident tragic, produs pe un șantier, a curmat viaţa unui bărbat de 32 de ani. Acesta a fost prins sub un mal de pământ, la aproximativ trei metri adâncime, pe un şantier din județul Dâmbovița.
sant_de_pamant

Tânărul lucra la rețeaua de canalizare a comunei. Colegii săi, martori la tragedie, n-au putut să-l salveze. Echipa de muncitori lucra în zona de aproape o lună, şi executa lucrări la reţeau de canalizare. Tânărul care a decedat era muncitor necalificat. Colegii lui povestesc, şocaţi, cum s-au întâmplat lucrurile.

„S-a surpat şi a picat. Un mal de pământ. Am intrat după el, am sărit, a picat al doilea şi nu am mai putut să îl mai scoatem”, spune un coleg.

Patronul firmei de construcţii spune că ar fi fost respectate şi asigurate toate normele şi condiţiile de muncă. „Era sus pe mal, luând nişte cote pentru adâncimea de săpătura, urmând, după ce termina de săpat căminul, să îşi monteze sprijinirile în zonele unde era necesară îmbinarea ţevilor. Din cauza cablului electric exitent s-a surpat malul şi el a picat cu tot cu malul în şanţ”, a declarat Răzvan Ion, administratorul firmei de construcţii. 

Salvatorii au încercat preţ de 45 de minute să îl resusciteze pe muncitor. În cele din urmă însă, s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul. Acum, investigatorii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească dacă muncitorii au respectat sau nu normele de protecţie a muncii, transmit StirilePROTV

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel