Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a intrat intenționat cu mașina într-un grup de persoane cu care a avut un conflict
WhatsApp
Un șofer ar fi intrat intenționat cu mașina într-un grup de persoane cu care a avut un conflict. Incidentul a avut loc într-o stație Peco din orașul Panciu, în urma unui scandal care a izbucnit între trei persoane. Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.  
Sursa foto: Facebook @Ministerul Afacerilor Interne România

Potrivit IPJ Vrancea, sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați cu privire la faptul că într-o stație de carburant din localitate trei bărbați au un conflict, fiind solicitată ambulanța. Anchetatorii au stabilit că în urma unui conflict spontan doi bărbați de 29 de ani și de 48 de ani precum și un tânăr de 16 ani, s-ar fi lovit reciproc. Ulterior, bărbatul de 48 de ani, s-ar fi urcat la volanul unei autoutilitare și ar fi încercat să lovească un grup de persoane, provocând leziuni corporale tânărului de 16 ani, implicat în conflict.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, față de cei trei bărbați fiind luată în cursul aceieași zile măsura reținerii pe o durată de 24 ore. Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 22 de ani, bănuit că ar fi aruncat cu un obiect asupra unui autoturism, provocându-i avarii, cercetările continuând în aceeași cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

 

Prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă

 

În baza probatoriului administrat, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în tentativă la infracțiunea de omor. De asemenea, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani a condus autoutilitara având o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, cei trei au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel