Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a cerut ajutorul jandarmilor, după ce a fost atacat de fosta iubită cu un spray lacrimogen
WhatsApp
Un român a cerut ajutorul jandarmilor, după ce a fost atacat de fosta iubită cu un spray lacrimogen. Mai mult, bărbatul susține că femeia i-a zgâriat mașina. Victima a ajuns la spital, iar agresoarea este cercetată într-un dosar penal.
spray lacrimogen

Incidentul s-a produs, luni, în Tulcea. Un bărbat a solicitat sprijinul jandarmilor întrucât fosta lui iubită i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen. El le-a povestit anchetatorilor că în timp ce se afla la serviciu a observat că unul dintre geamurile mașinii a fost zgâriat. În timp ce cerea sprijinul forţelor de ordine prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, fosta sa iubită a venit către el, i-a pulverizat în ochi spray şi a fugit.

Ulterior, bărbatul a fost dus cu o ambulanță la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Jandarmii au plecat în căutarea femeii. „Având în vedere faptul că femeia nu a fost găsită la faţa locului, colegii au efectuat verificări şi au identificat o tânără în vârstă de 24 de ani, pe numele căreia au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere”, au explicat jandarmii tulceni.

Cazul este anchetat de polițiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel