Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un polițist din Teleorman le vindea colegilor cătușe cu 50 de lei. "Cele GRATUITE nu sunt pe stoc"
Un poliţist din cadrul IPJ Teleorman este cercetat de superiori, după ce le-ar fi vândut colegilor cătușe, spunându-le că cele gratuite nu mai sunt pe stoc. 

Plângerea a fost făcută pe pagina de Facebook a sindicatului poliţiştilor Diamantul, unde o persoană s-a plâns că la IPJ Teleorman cătușele au fost vândute, în loc să fie date gratuit, relatează mdi.tv.

Astfel, agentul ar fi achiziționat echipamentele de protecție de la o firmă specializată și, ulterior, şi-ar fi îndemnat colegii să le cumpere de la el, în schimbul sumei de 50 de lei.

"Se pare că IPJ Teleorman a ajuns SRL, au cătușe de vânzare. Primit in privat: Azi, noua promoție a fost chemată să primească materialele din dotare. Au primit pistol, au primit baston, au primit spray, iar când au ajuns la cătușe....nu aveau pe stoc, dar cine vrea, poate cumpăra cu 50 lei, de la ei, de la IPJ, că de vânzare aveau", se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

După apariția informației în spațiul public, reprezentanții IPJ Teleorman au început verificările cu privire la activitățile comerciale desfășurate de agent. În prezent, acesta este cercetat pentru a se constata în ce măsură acțiunea lui a fost o abatere disciplinară.

Potrivit IPJ Teleorman, "mijloacele de protecție, armamentul, muniția, cătușele și spray-ul sunt distribuite gratuit de către inspectorat pentru desfășurarea activităților din teren".

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?