Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pensionar englez a SCANDALZAT România: Nu e un bunic pașnic, ci PEDOFIL și TRAFICANT de carne vie
WhatsApp
Un pensioanr englez, pedofil și traficant de minori, a fost depistat ascunzându-se în România.

Un pensionar englez de 60 de ani, acuzat de pedofilie şi trafic de minori, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de  magistraţii de la Curtea de Apel Braşov. Bărbatul fusese dat în urmărire la nivel internaţional de autorităţile britanice, după ar fi abuzat de mai mulţi minori.

Sexagenarul englez va fi extrădat în Marea Britanie, după ce a fost prins în România, unde s-a ascuns, în speranţa că scapă. Însă, în baza informaţiilor primite, poliţiştii români l-au capturat în localitatea Turia, din judeţul Covasna.

Pensionarul englez de 60 de ani este acuzat de comiterea unor infracţiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori. Nu este exclus ca pe teritoriul țării noastre, bătrânul să își fi continuat acțiunile de pedofilie.

Conform poliţiştilor români, „pentru depistarea persoanei, au fost folosite date și informații obținute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel