Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pedofil a violat și ucis două surori, de 8 și 13 ani. Valentina, mama fetelor: „Habar nu aveam de trecutul lui!”
WhatsApp
Pedofilul care a violat și ucis două surori în vârstă de de opt și 13 ani, a fost arestat după o zi și o noapte de căutări intense.

O desfășurare masivă de forțe, atât polițiști cât și voluntari, a fost organizată în Rybinsk. Vitaly Molchanov, în vârstă 41 de ani, este recidivist cu cazier, care a întâlnit-o pe mama fetelor printr-o aplicație de întâlniri online. Suspectul a fost găsit ascuns în tufișurile din afara orașului, unde dormise peste noapte.

După ce a fost încătușat în iarba înaltă, el și-a mărturisit crima. Le-a spus polițiștilor că: „În jurul orei 20:00 am deschis o altă sticlă și am terminat-o în jurul orei 22:00. Și … ce să mai spun … le-am ucis”. Molchanov a fost astăzi audiat într-o anchetă penală cu privire la asasinarea și violul celor doi copii.

Mama fetelor, Valentina, le-a spus polițiștilor că habar nu avea de gravitatea cazierului judiciar al iubitului ei când au început relația. Ea s-a mutat împreună cu Molchanov în urmă cu o lună, după ce s-au cunoscut printr-o aplicație de întâlniri online. Habar nu avea de trecutul său de pedofil și atacator sexual pentru care fusese închis aproape 10 ani.

Vecinii au spus că cei doi păreau „îndrăgostiți nebunește”. Erau adesea văzuți ținându-se de mână și alergând împreună sau mergând cu bicicleta.

 

„Copiii mor, să luăm măsuri pentru a-i proteja”

 

Cele două crime au declanșat din nou o dezbatere aprinsă în Rusia pe acest subiect. Avocatul parlamentar al copiilor din Rusia, Anna Kuznetsova, a numit crimele „inumane”. Ea a spus că a rămas fără cuvinte în urma acestor crime cumplite. Femeia a cerut mai multă acțiune din partea Kremlinului pentru combaterea pedofililor. A cerut inclusiv un „registru de supraveghere” pentru agresorii sexuali ai copiilor.

Anterior ceruse ca pedofilii să fie etichetați pe viață și să li se interzică utilizarea internetului.

„Copiii mor, să luăm aceste măsuri sau alte măsuri pentru a-i proteja”, a mai spus ea, potrivit dailymail.co.uk.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel