Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer român de TIR a depăşit cu puțin viteza legală în Olanda. Ce A URMAT i-a lăsat gură-cască pe patronii săi
WhatsApp
Un șofer român de tir a depășit viteza legală pe o autostradă din Olanda cu doar 9 kilometri pe oră. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu un an și jumătate, dar abia recent au aflat patronii săi.

Un șofer de tir angajat al unei firme de transport din România a depășit cu 9 km/oră viteza maximă admisă pe o autostradă din Olanda. O abatere de la regulile din trafic des întâlnită și în țara noastră. Însă societatea care deținea camionul condus de bărbatul român s-a trezit că este acționată în judecată de autoritățile olandeze.

Societatea V. C. SRL a primit o amendă de 74 de euro în această ţară după ce o maşină a firmei a fost surprinsă depăşind uşor limita legală de viteză, în timp ce se deplasa pe o autostradă. 

„În hotărârea de sancţionare s-a reţinut că intimata, la data de 28.05.2018, ora 09:31, a depăşit cu 9 km/oră viteza maximă pe autostrada Heerlen, A76“, se arată în documentele venite la instanţă. Însă, chiar înainte ca judecătorii să se pronunţe în acest caz, reprezentanţii firmei au plătit amenda, motiv pentru care autorităţile din Olanda au renunţat la proces.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel