Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un lider PSD acuză: "Abuzurile PNL trebuie sancționate"
WhatsApp
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat luni că PSD vrea să depună moțiune de cenzură pentru a sancționa abuzurile pe care Guvernul PNL le face. El a adăugat că PSD-ului nu îi este frică de alegeri anticipate. 

"Nu putem să lăsăm nesancționat un abuz pe care îl face astăzi PNL. Cu riscul anticipatelor. PSD-ului nu îi este frică să meargă în fața alegătorilor. Oamenii vor vota în consecință. Cui îi este frică astăzi? Eu cred că PNL-ului. Are astăzi toată puterea în România, pe președintele Klaus Iohannis, Guvernul României și are o majoritate în jurul PNL, probată la moțiunea de cenzură împotriva PSD", a spus Gabriel Zetea, înainte de ședința PSD de la Kiseleff.

El a adăugat că PNL vorbește despre anticipate pentru a atrage atenția de la „măsutile de austeritate" pe care Cabinetul Orban le ia.

„Nu ne dăm seama că toată această discuție despre anticipate reprezintă doar o tehnică de abatere a atenției, pentru a nu fi atenți la împrumuturile enorme, dobânzi duble, nu vorbimd espre creșterea veniturilor românilor, ci despre măsuri de austeritate", a subliniat social-democratul.

Totodată, Gabriel Zetea a susținut că bugetul pe care Guvernul Orban îl alocă Maramureșului este unul „nesimțit".

„Este un buget nesimțit pe care Guvernul PNL îl alocă celui mai important județ din România, Maramureș. La fel acest lucru se întâmplă și în alte Consilii Județene. Cum cred domnii de la București că putem să asigurăm noi buna funcționare a acestor instituții? Ce să facem din martie încolo? Să nu mai plătim salarii? Asta încearcă de fapt guvernul PNL în aceată perioadă, să dea afara cu mâna primarilor, cu mâna președinților de Consilii județene? De aceea cred că discutăm despre alegeri anticipate în această perioadă și nu despre lucrurile care încep să îi doară pe români", a conchis Zetea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel