Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un italian a JEFUIT și VIOLAT trei prostituate românce. Bărbatul a fost arestat
WhatsApp
Un italian de 42 de ani a fost arestat, bărbatul fiind acuzat că jefuit și violat cel puțin trei prostitutate românce. 

Polițiștii italieni au arestat un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Bracciano, în apropiere de Roma, acesta fiind acuzat că a jefuit și violat cel puțin trei prostituate de naționalitate română.

Potrivit anchetatorilor, italianul este un violator în serie, existând posibilitatea ca numărul victimelor să fie mult mai mare, relatează portalul tiburno.tv. 

Cum proceda italianul

 

Potrivit autorităților italiene, bărbatul se plimba cu mașina pe străzile unde prostituatele își ofereau serviciile și le făcea acestora o propunere. Odată ajunse în mașina lui, italianul le jefuia, le viola și le abandona în mediul rural, în zone izolate.

Bărbatul se deplasa cu mașina pe străzile din zona Romei, fiind văzut des via Salaria, Trigoria și Cristoforo Colombo. Pentru a comite faptele, italianul a folosit trei mașini: un Smart de culoare neagră, un Ford și un Smart de culoare gri. Inculpatul le oferea un preț mai mare decât cel obișnuit, așa că fetele nu suspectau că ceva este în neregulă. N.D. le ducea de fapt în zone izolate, departe de oraș, unde le obliga să întrețină relații sexuale neprotejate, împotriva voinței femeilor, apoi le lua banii și telefonul mobil, după care le abandona pe câmpurile din zonă.

Carabinierii au acționat și l-au prins, în urma plângerilor depuse de două prostitutate românce. Una dintre ele l-a recunoscut pe bărbat în fotografiile puse la dispoziție de carabinieri. 

Violatorul în serie este recidivist

 

Anchetatorii au spus că inculpatul a mai fost judecat în trecut pentru fapte asemănătoare, dar a fost achitat. În 2016, el a fost acuzat că a jefuit, lovit și violat o altă prostituată la Monterosi (provincia Viterbo). De această dată, însă, carabinierii l-au arestat și dus la închisoarea Rebbibia din Roma.

Agresorul a fost identificat și prins, după ce una dintre fete l-a văzut plimbându-se cu mașina în zona ei și l-a fotografiat cu telefonul mobil.

sursa foto: tiburno.tv

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel