Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un deținut care a evadat a trimis o carte poștală șefului închisorii: "Salutări din Thailanda"
WhatsApp
Un fost deţinut care a evadat în luna decembrie din închisoarea belgiană Turnhout a trimis din Thailanda o carte poştală pe adresa Administraţiei penitenciarelor, au anunţat reprezentanţii acesteia, confirmând informaţiile apărute în mass-media flamande, informează AFP.

"Salutări din Thailanda", a scris în acea carte poştală Oualid Sekkaki, potrivit cotidianului flamand Het Laatste Nieuws.

Alături de alţi deţinuţi, acest belgian de origine marocană, în vârstă de 26 de ani, a evadat pe 19 decembrie din închisoarea din oraşul Turnhout.

El este singurul care se mai află încă în libertate. Trei dintre colegii lui au fost arestaţi în Belgia la câteva ore după evadare, iar cel de-al patrulea a fost capturat la începutul lunii ianuarie în Olanda.

A trimis și ecusonul de deținut



Alături de cartea poştală, ce a fost primită marţi, Oualid Sekkaki a trimis şi ecusonul de deţinut, ce conţine numele şi prenumele său, care îi permiteau să se identifice în faţa supraveghetorilor din închisoarea Turnhout, potrivit mai multor surse concordante.

Fără a evoca ţara din care a fost expediată cartea poştală, o purtătoare de cuvânt a Administraţiei penitenciarelor din Belgia a confirmat primirea unei corespondenţe conţinând acel ecuson de identificare.

"Ieri, conducerea noastră locală a primit o corespondenţă trimisă de domnul Sekkaki. Conţinea un mesaj pentru directori şi ecusonul său", a dezvăluit purtătoarea de cuvânt, Kathleen Van De Vijver.

Oualid Sekkaki ispăşea o pedeapsă pentru participarea la un schimb de focuri, ce a avut loc în Belgia în vara anului 2015, potrivit postului public flamand VRT. El este vizat de acum de un mandat internaţional de arestare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel