Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un copil de 2 ani a murit abandonat în mașină. Mama îl lase cu bună ştiinţă
WhatsApp
O tânără de 21 de ani a fost condamnată la închisoare după ce și-a abandonat fiul de 2 ani în mașină ca să meargă la o petrecere. Copilul a intrat în hipertermie din cauza caniculei și a murit două zile mai târziu, la spital.    
mama_arestata_copil_uitat_in_masina

Tragedia a avut în vara anului 2018, când Ashley avea 18 ani. Tânăra l-a lăsat pe băiatul de numai 2 ani în mașină în seara de 25 iunie, în fața casei unei prietene, unde a mers la o petrecere. Abia a doua zi în jurul orei locale 13:00 ea a mers să își ia fiul din mașină, însă l-a găsit inconștient, acoperit cu o pătură. Băiatul intrase în hipertermie, după petrecuse 14 ore într-o căldură extremă. Ea s-a grăbit să își ducă fiul la spital, unde medicii au stabilit că băiatul avea o temperatură a corpului de aproape 42 de grade. Băiatul a murit două zile mai târziu, la spital.

Ashley Howard, din statul Montana, a primit, luni, o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, fiind găsită vinovată pentru moartea fiului său. Când au dat sentința, judecătorii au ținut cont de faptul că femeia a petrecut deja doi ani în spatele gratiilor, relatează people.com.

„Mi-e greu să spun că mi-am ucis fiul, pentru că nimeni nu vrea să fie motivul pentru care copilul lor nu mai este aici. Mi se face dor de el în fiecare zi. Știu că mereu o să îl iubesc și mereu îmi va fi dor de el”, a declarat tânăra în fața instanței.

Tatăl copilului spune că nu a fost prima dată când tânăra și-a abandonat fiul în mașină. Același lucru s-a mai întâmplat de cel puțin trei ori până să aibă loc tragedia.  Judecătorii au decis că în ciuda vârstei fragede pe care o avea la acea vreme, Ashley a acționat iresponsabil și au condamnat-o la 20 de ani de închisoare, pedeapsă pe care o va executa la Închisoarea de Femei din Montana.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel