Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu în București. Alte patru persoane, dintre care doi copii, au ajuns la spital
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuință din București. Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort în pod, iar doi copii, o femeie și un bărbat au ajuns la spital.
Un bărbat și-a pierdut viața, într-un incendiu în București. Alte patru persoane au ajuns la spital

Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unei case, cu flacără deschisă, pe o suprafață de circa 250 metri pătrați.

Au fost evacuate 4 persoane. Alte trei persoane - o femeie și doi copii - au ieșit singure. Acestea au fost transportate la Spitalul „Gr. Alexandrescu” de către un echipaj SMURD. Femeia avea arsuri la picior, iar copiii au fost expuși la fum.

De asemenea, a fost transportat la Spitalul Floreasca de un alt echipaj SMURD un bărbat cu arsuri de gradul 2 în zona latero-cervicală. În pod a fost identificat un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, decedat. Incendiul a fost stins după ora 5.00.

Pentru gestionarea situației de urgență, s-a intervenit cu 12 autospeciale,  2 autoscări, o descarcerare, 2 SMURD, UTIM, Grupul Special de Salvatori. La ora 05.13 incendiu a fost lichidat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel