Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a furat de Crăciun mașina poliției că să fugă de oamenii legii
WhatsApp
Bărbatul care la începutul lunii decembrie s-a cazat la un hotel din Drobeta Turnu Severin dându-se ca garda de corp a unei vedete și a furat o maşină a recurs de Crăciun la un alt furt. De această dată, el a furat o mașină tocmai din curtea Poliției.

Un bărbat din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a furat, în prima noapte de Crăciun, o maşină de poliţie chiar din curtea Poliţiei Vânju Mare.

Individul fusese dus la poliţie pentru audieri după ce a fost prins furând.

Potrivit unor surse, în timpul anchetei, suspectul a ieşit afară să fumeze o ţigară. Într-o clipă, s-a urcat la volanul unei autospeciale din parcarea Poliţiei şi dus a fost. Când şi-au dat seama de cele întâmplate, anchetatorii au plecat în urmărirea lui.

Polițistii, anchetați pentru neglijență

 

Atât bărbatul, cât şi poliţiştii, sunt anchetaţi acum.

„În data de 25/ 26 decembrie, bărbatul de 48 ani din localitatea Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a fost depistat în flagrant în timp ce încerca să sustragă un autoturism ce se afla parcat pe raza oraşului Vânju Mare. Bănuitul a fost condus la sediul Poliţiei pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.Totodată, în aceeaşi noapte, acesta a sustras şi o autospecială a poliţiei ce se afla parcată la sediul instituţiei. Poliţiştii au procedat imediat la urmărirea bărbatului care a fost prins în scurt timp. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere. Totodată, comanda IPJ Mehedinţi a demarat o anchetă internă pentru a stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel