Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a fost ucis în bătaie și abandonat dezbrăcat într-o casă părăsită. Criminalul a fost prins
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost ucis în bătaie și lăsat să zacă într-o casă părăsită din localitatea Parcova, raionul Edineț, Republica Moldova. 

Potrivit anchetatorilor, criminalul ar fi un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a declarat că, pe 25 octombrie, în jurul orelor 19.00–20.00, a observat victima, care era într-o curte. Prin urmare, i-a spus să iasă în stradă să vorbească cu el.

Deoarece cei doi erau în relații ostile de mai multă vreme, în scurt timp, discuția dintre ei s-a transformat într-o bătaie violentă. Bărbatul de 41 de ani i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul în regiunea feței și a capului. Ulterior, criminalul a încercat sa-și șteargă urmele. Prin urmare a dezbrăcat victima de haine și a părăsit  locul faptei. Ajuns acasă, a dat foc hainelor, scrie publika.md. 

La examinarea preliminară a cadavrului, medicul-legist a găsit o plagă în regiunea capului. În acest caz a deschis un dosar penal, iar anchetatorii urmează să stabilească toate circumstanțele legate de crimă, iar vinovatul să fie tras la răspundere.

 

Tată, ucis cu sânge rece de către propriul fiu. Criminalul a rugat vecina să cheme poliția

 

O altă crimă a avut loc pe 5 octombrie, în orașul Strășeni, Republica Moldova. Un bărbat a fost reținut, după ce și-a ucis tatăl în bătaie cu o bucată de lemn.  Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, s-a certat cu tatăl său în vârstă de 60 de ani. Conflictul dintre cei doi s-a transformat într-o bătaie, iar bărbatul și-a lovit tatăl de mai multe ori cu pumnii, picioarele și cu o bucată de lemn.

După ce l-a bătut, l-a lăsat în casă și a plecat în oraș, scrie Deschide.md. După miezul nopții a revenit acasă, însă și-a găsit tatăl zăcând fără suflare pe patul pe care îl lăsase. Bărbatul a mers la vecină și a rugat-o să cheme poliția. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul și-a recunoscut vina.

În luna septembrie, un alt tată a murit, după ce a fost lovit cu toporul de către propriul fiu. Tragedia s-a produs în localitatea Cimișlia, Republica Moldova. La fața locului s-au deplasat agenții de poliție, care au deschis o anchetă, pentru a stabili cauzele producerii acestei tragedii. Astfel, din primele informații se pare că între cei doi (tată și fiu) a izbucnit un conflict, la domiciliul victimei. La un moment, fiul, în vârstă de 39 de ani, a luat un topor și i-a lovit tatăl în cap.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârstă de 67 de ani, a fost descoperit într-o anexă din gospodărie. Acesta avea multiple plăgi în regiunea capului, provocate de un topor, care a fost găsit alături de cadavru, scrie jurnalul.md. Bărbatul, de 39 de ani, a fost reținut, fiind deschis un dosar penal, conform art.145 al Codului Penal al Republicii Moldova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel