Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un asistent român nu va mai profesa niciodată în UK, după ce s-a masturbat în fața mai multor femei pe stradă
WhatsApp
Un asistent român care profesa într-un spital din orașul Gillingham, comitatul Kent, a fost exclus din Consiliul Moașelor și Asistentelor Medicale (NMC), după ce a recunoscut acuzațiile de expunere indecentă. 

Potrivit publicației kentonline.co.uk, românul, angajat ca asistent medical, a fost acuzat că a urmărit mai multe femei pe stradă și s-a masturbat în fața lor. Ion Urse a fost audiat recent la Consiliul Moașelor și Asistentelor Medicale (NMC) și s-a decis excluderea sa, astfel că nu va mai practica niciodată în Mare Britanie. 

Faptele datează din 30 iulie anul trecut, atunci când românul a băut peste măsură într-un bar din localitate. În jurul orei 23.00, Urse a fost surprins pe camerele de supraveghere de pe Jeffery Street, în timp ce "își freca zona genitală" în fața a două femei. Românul și-a ridicat cămașa și și-a "expus penisul".

Cele două femei au fugit, însă românul le-a urmărit pe stradă, continuând să se masturbeze. 

Câteva minute mai târziu, românul a repetat gestul în fața unei femei care aștepta la semafor la volanul unei mașini. Urse a fost reținut de polițiști în acea seară, fiind ulterior condamnat la 42 de zile de închisoare cu suspendare și plata unei despăgubiri de 200 de lire sterline.

În plus, după ce și-a recunoscut faptele, Ion Urse a fost înscris în registrul infractorilor sexuali pentru șapte ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel