Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu COVID-19
WhatsApp
Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că, duminică, un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu COVID-19. Acesta lucra în sectorul medical și a purtat în permanență echipament de protecție, susțin reprezentanții ANP.

Potrivit unui comunicat al ANP, un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv, duminică, la testul efectuat pentru SARSCoV-2.

„Acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu în cadrul sectorului medical şi a purtat, în permanenţă, echipament de protecţie”, au transmis reprezentanții ANP.

ANP a mai informat că o persoană privată de libertate extrădată în România şi confirmată pozitiv la testarea iniţială pentru SARS-CoV-2 a fost retestată, conform metodologiei, iar rezultatul obţinut a fost negativ.

Administrația Penitenciarelor a anunțat vineri că o persoană privată de libertate extrădată în România a fost confirmată pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV2. „Conform metodologiei, aceasta se află în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava şi urmează a fi retestată. Precizăm că persoana confirmată pozitiv este asimptomatică, iar depunerea în locul de deţinere s-a realizat conform procedurilor de izolare şi monitorizare medicală”, anunța ANP, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel