Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimul mesaj al Cristinei Țopescu pentru românii din Diaspora
WhatsApp
Pe lângă activitatea de jurnalist, Cristina Țopescu a fost cunoscută pentru mesajele adresate prin intermediul rețelelor de socializare. Cu puțin peste o lună înainte să moară, Cristina a postat un mesaj pentru românii din Diaspora.

"Știți ce, pe de-o parte, mă întristează, dar, pe de altă parte, mă și bucură enorm? Că voi, diasporenii, voi, ĂȘTIA pe care vă simt atât de aproape de felul în care gândesc și simt despre țara mea și viitorul ei, voi ne salvați pe noi, incapabilii să înțelegem o dată pentru totdeauna că doar noi hotărâm cine ne conduce, cine, de fapt, ne servește, în urmatorii 5 ani.

Tot noi trebuie să fim cei care, când cineva, un politician, un partid sau altul nu ne mai slujesc onest si eficient, putem să-i trimitem la plimbare. Voi, ĂȘTIA, dragii noștri, voi civilizați țara asta, voi o treziți dintr-un somn bolnav ce durează de 30 de ani. Voi, ĂȘTIA care trăiți in afara granițelor, prin țări străine, mai cetățeni români decât mulți dintre noi, rămașii aici.

Merg la vot, în mare măsură, cu gândul la voi, ĂȘTIA, fir-ați voi să fiți de români demni și inimoși !!!", scria Cristina Țopescu pe Facebook, în data de 22 noiembrie 2019.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel