Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele veşti despre medicul  Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Neamţ. A suferit prima intervenţie chirurgicală
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri seară, că medicul rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, Cătălin Denciu, a suferit prima intervenţie chirurgicală, iar soţia sa a ajuns şi ea în Belgia.

”Noi sperăm să aibă o evoluţie bună”, a afirmat Nelu Tătaru, care a fost întrebat, miercuri seară, la B1 TV, despre starea medicului Ioan Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ.

”Ieri a suferit prima intervenţie chirurgicală de excizie şi cu alogrefe pentru o primă parte. A scăpat, să spun aşa de dializă, a spus Ministrul Sănătăţii. Nelu Tătaru a precizat că în cursul zilei de miercuri soţia medicului a ajuns şi ea în Belgia.  ”A ajuns şi soţia astăzi la dânsul, noi sperăm să aibă o evoluţie bună. Această săptămână este o săptămână de a trata leziunile chirurgical”, a mai precizat Tătaru. 

Ioan Cătălin Denciu a fost rănit în incendiul care a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, în timp ce încerca să salveze pacienţii. În urma incendiului au murit 10 persoane, alţi 5 pacienţi dintre cei care se aflau în Secţia ATI Covid murind ulterior la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi.   

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?