Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele veşti despre medicul  Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Neamţ. A suferit prima intervenţie chirurgicală
WhatsApp
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri seară, că medicul rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, Cătălin Denciu, a suferit prima intervenţie chirurgicală, iar soţia sa a ajuns şi ea în Belgia.

”Noi sperăm să aibă o evoluţie bună”, a afirmat Nelu Tătaru, care a fost întrebat, miercuri seară, la B1 TV, despre starea medicului Ioan Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ.

”Ieri a suferit prima intervenţie chirurgicală de excizie şi cu alogrefe pentru o primă parte. A scăpat, să spun aşa de dializă, a spus Ministrul Sănătăţii. Nelu Tătaru a precizat că în cursul zilei de miercuri soţia medicului a ajuns şi ea în Belgia.  ”A ajuns şi soţia astăzi la dânsul, noi sperăm să aibă o evoluţie bună. Această săptămână este o săptămână de a trata leziunile chirurgical”, a mai precizat Tătaru. 

Ioan Cătălin Denciu a fost rănit în incendiul care a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, în timp ce încerca să salveze pacienţii. În urma incendiului au murit 10 persoane, alţi 5 pacienţi dintre cei care se aflau în Secţia ATI Covid murind ulterior la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi.   

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel