Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teodorovici, la DNA: "Am vrut să văd dacă se acceptă!"-ULTIMA ORĂ
WhatsApp
Eugen Teodorovici a fost joi la DNA, la cererea sa. Fostul ministru a spus că a vrut să asculte convorbirile dintr-un dosar mai vechi, clasat în 2013: "Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere". 
Sursa foto: captură Antena 3

Teodorovici a precizat în faţa sediului DNA că a cerut să asculte mai multe convorbiri dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat.

"Eu am făcut cerere către DNA să pot să vin să ascult toate convorbirile despre mine. (...) Am fost notificat că dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. (...) Am primit acasă hârtia cu notificarea că s-a clasat, fără să ştiu exact despre ce este vorba, cine a fost în dosar. Eu am venit să aflu de la dânşii (procurori - n.r.), să ascult acele convorbiri telefonice din acea perioadă. (...) Discuţia respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei speţe din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam şi discutam şi probabil şi astăzi la fel, şi foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoană publică şi este normal", a afirmat Teodorovici.

El a adăugat că sunt politicieni cu "funcţii foarte înalte" care ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori.

"Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu diverşi politicieni de la acea vreme în funcţii foarte înalte din toate partidele politice şi mi-a trezit un gust amar şi am zis că poate cei care ar trebuie să fie subiectul acestor verificări tocmai nu sunt", a spus Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel