Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turiștii români au luat cu asalt pârtiile de schi. Reguli speciale din cauza pandemiei
WhatsApp
În ciuda pandemiei, turiștii au luat cu asalt pârtia de schi Platoul Soarelui de la Straja, județul Hunedoara. Profitând de mini-vacanța de 1 decembrie, mulți oameni au ales să petreacă un weekend la munte.
partie_de_schi

Încă de la primele ore ale dimineții pârtia a fost plină de oameni, iar aceștia au trebuit să respecte câteva reguli din cauza pandemiei. Astfel, potrivit unui anunț făcut administratorii pârtiei, schiorii trebuie să poarte obligatoriu masca de protecție și să respecte distanțarea socială de doi metri la îmbarcarea pe teleschi. 

De asemenea, programul de funcționare este între 09.00 – 17.00, iar nocturna funcționează cu minimum 10 persoane. Teleschiurile Platoul Soarelui vor avea 3 coloane separate și distanțate pentru îmbarcarea la teleschi.

„Deschidem oficial sezonul de schi sâmbătă, 28.11.2020. Apelam la înțelegerea dumneavoastră pentru respectarea normelor împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. Turiștii vor fi obligați să păstreze distanța de 2 metri față de persoana din fața lor. Masca de protecție este obligatorie și în spațiile deschise. Măștile medicinale sunt cele acceptate deoarece oferă un grad mai mare de protecție”, se arată în anunțul făcut de administratorii pârtiei Platoul Soarelui, pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel