Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turcan: „Ne-a fost semnalat faptul că în unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD”
WhatsApp
Raluca Turcan a afirmat că liberalilor le-a fost semnalat faptul că în unele școli au început să apară materiale de propagandă pro PSD. Prim-vicepreședintele PNL solicită inspectorilor școli, directorilor și cadrelor didactice să respingă astfel de acțiuni.
gov.ro

„Atenție la propaganda electorală în școli! Solicităm inspectorilor școlari, directorilor de școli și cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unitățile de învățământ. Ne-a fost semnalat faptul că în unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD . Astfel, în județul Vrancea, au fost distribuite așa-zise sondaje cu întrebări vădit tendențioase. Hârtiile purtau antetul unei asociații-fantomă și conțineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă", a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

Aceasta mai acuză PSD că recurge la manipulări și minciuni.

„Spre deosebire de campania deschisă și directă a președintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări și miniciuni. Reamintim că propaganda electorală este strict interzisă în școli. Ne dorim o Românie normală, în care școala să rămână strict un spațiu al educației de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice", a conchis Turcan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel