Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tudorel Butoi: „Rechizitoriul va ține și va trage închisoare pe viață acest Dincă”
WhatsApp
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat că din punctul lui de vedere Gheorghe Dincă va fi condamnat la închisoare pe viață de către instanță, deoarece rechizitoriul este bine făcut.
antena3.ro

„Este (Gheorghe Dincă, n.r.) un psihopat sexual fără frână. Nu are frână. Instinctul sexual este cel mai puternic - că este ministru, că esti față regală, că ești procuror, nu contează. Dacă nu ai frână interioară... Cine ți-o dă? Dumnezeu, educația, școala, etc", a declarat psihologul criminalist la Marius Tucă Show.

Citește și Psihologul criminalist Tudorel Butoi: „Rechizitoriul Caracal nu poate fi răsturnat. Discuția la 112 l-a legat pe Dincă"

Tudorel Butoi a mai precizat că procurorii au construit un rechizitoriu puternic.

„Din punctul meu de vedere, va ține rechizitoriul și va trage închisoare pe viață acest Dincă, fără să ne antepronunțăm", a spus Butoi.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost condamnate la moarte din momentul în care s-au urcat în mașina lui Gheorghe Dincă.

Citește și Familia Luizei Melencu, revoltată: „Din părți vătămate am devenit suspecți"

„Evoluția raportului victimă-agresor ar fi trebuit să dea acest semnal în momentul în care fetele, încă din mașină, nu au cochetat cu ideea actului sexual. Când Dincă s-a întâlnit cu aceste riposte, el trebuia să nu mai continue, dar când a continuat, le-a condamnat la moarte idiotul. Pentru că, dacă le scăpau în mediul social, fetele se duceau direct la parchet. A decriptat prost profilul (al fetelor, n.r.)", mai spune specialistul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel